PRACTORS INTEGRITETSPOLICY

Här följer hur vi ser på de uppgifter vi behöver för att utveckla vår relation, samarbete och bästa resultat med och för våra kunder, klienter och samarbetspartners.

 1. Insamling av information

Information kan vi samla från dig när du fyller i ett formulär på vår webplats, eller när du har kontakt med oss i våra andra kanaler, fb, instagram, linked in, whatsapp, etc. Detta gäller även om du börja prenumera på vårt nyhetsbrev, anmäler dig till en kurs via oss eller vill ha mer information om vår verksamhet. Samt om du deltar i tävlingar eller erbjudanden.

 

 1. Syftet är att kunna hjälpa dig på bästa sätt med våra varor och tjänster och vi kommer att endast använda informationen för Practors verksamhets del och delar inte informationen med andra aktörer som Practor ej samarbetar med. I samarbete med oss som klient eller som samarbetspartner sparas endast information som leder arbetet framåt i enlighet med skriftlig överenskommelse som upprättas vid start av arbete med Practor.

 

 1. Datauppgifter som är aktuella att samla.

Information vi kan spara är:

Faktisk data:

Privatperson: Namn, e-postadress, telefonnummer och ev meddelande.

Företag: Företagsnamn  land, kontaktperson, organisationsnummer, adress, postnummer, ort, telefonnummer, och ev meddelande

Processdata: Anteckningar och dokument från sessioner och samarbeten.

Digital data: Automatisk information kan sparas från din dator, webbläsare, IP-adress vid besök på Practors webbsida.

 

 1. Användning av information

Syftet att samla information är att:

 • Skapa bästa möjliga upplevelse för dig/er och oss.
 • Professionellt kunna tillgodose era behov i vårt samarbete.
 • Utveckla vår service och våra tjänster för marknadens bästa
 • Utveckla vår hemsida och våra sociala medier för att nå dig/er
 • Kundkontakt, leverantörskontakt, offerera, fakturera.
 • Göra erbjudanden och undersökningar
 • Erbjuda nyhetsbrev

 

 1. Integritet.

Practor äger all information som samlas in via denna hemsida och våra sociala medier-kanaler. Ingen personlig information säljs, utbyts, överförs eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ert samtycke , utom då det krävs för att för att skicka en av er godkänd beställning till någon av våra samarbetspartners.

 

 1. Samarbetspartners och information

Ingen personlig information säljs, utbyts, överförs eller delas vidare till något annat företag förutom våra leverantörer och samarbetspartners vilka vi erbjuder tjänster och varor ifrån. Vi har krav på att våra leverantörer och samarbetspartners endast använder informationen i samma syfte som ovan angetts och har giltiga rutiner och policy för detta ändamål.

 

 1. Delning av information

Vi kommer dela information om det behövs för att hindra brott mot företag eller person, vid brott av våra villkor eller andra situationer lagen kräver det.

Uppgifter som är generella och ej alls personliga kan delas vidare till utomstående parter för pr, marknadsföring och utveckling av Practors verksamhet.

 

 1. Skydd av information

Vi krypterar känsliga personliga uppgifter vid behov. Endast person med ansvar för företagsprojekt eller personlig coaching kan åtkomma sparad info för det ändamålet.

Ekonomiansvarig ser personliga uppgifter så som adress, mm i faktureringssyfte.

Processdata sparas i säker och i flera steg  lösenordsskyddad miljö.

 

 1. Ta bort information och avregistrera sig

Vi lagrar dina uppgifter så länge som du är kund till oss och inte bett oss ta bort informationen. Vill du ej längre ha nyhetsbrev och utskick går det bra att avregistrera sig på länk i varje utskick. Vill du helt ta bort all personlig information kring ett uppdrag görs det genom att meddela lisa@practor.se. Då görs det så snart det är möjligt efter begäran.

 1. Giltighet Practor

Denna integritetspolicy gäller Practor och Pracors egna sociala kanaler. Andra webbplatser som Practor länkar till, har egna policys som du själv är ansvarig att granska innan du skickar in din personliga information på dem.

 1. Samtycke till integritetspolicy

Genom att du själv ger oss personuppgifter till oss via , blankett, kontrakt, mail, sms, messenger och genom att använda formulär på vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

 

Kontakt Practor Integritetspolicy:

För frågor och funderingar angående detta är du välkommen att kontakta

Lisa Lundin

Practor

Postadress: Breda gatan 5 A 115 21 Stockholm

Besöksadress: Artillerigatan 6 114 51 Stockholm

lisa@practor.se

www.practor.se